MOȚEC ȘTEFAN

CABINET DE AVOCAT

societate profesională de avocatură

Home

ARHIVA ELECTRONICĂ DE

GARANȚII REALE MOBILIARE

Accesul la Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare

Vizualizarea informaţiilor cuprinse în avizele de garanţiei reală mobiliară înscrise în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare se face în mod liber de către orice persoană fără a fi necesară apelarea la un agent autorizat.

Orice persoană fizică sau juridică poate efectua o căutare în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare a informaţiilor despre un anumitor creditor, debitor sau despre un anumit bun, fără plata unui tarif, ci doar prin simpla accesare a bazei de date a Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare ce se poate accesa online.

Înscrierea în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare a oricăror garanţii reale mobiliare se va face însă doar de către operatorii autorizaţi şi agenţii acestora.

« Înapoi la prezentarea Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare

Serviciile noastre

Serviciile oferite de MOŢEC ŞTEFAN – Cabinet de avocat în calitatea sa de agent al Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare sunt, în principal, următoarele, fără însă a se limita la acestea:

În măsura în care aceste servicii prezintă interes pentru dumneavoastră, contactaţi-ne cu încredere şi vă veţi convinge singuri de realitatea celor expuse anterior.

Anunțuri

Luni între orele 8.30-11.30 - REVIZIE
(NU SE FAC înscrieri).

Începând cu data de 24.10.2011 se vor utiliza noile formulare de înscriere în A.E.G.R.M., ce vor putea fi descărcate de pe site-urile Arhivei începând cu această dată. Formularele au fost aprobate prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 2034/C/10.10.2011, publicat în Monitorul Oficial nr. 731 Partea I, din 18.10.2011.